Bontekoe
Bontekoe wielersport

Service

Aankoop

Bij aankoop van een nieuwe fiets biedt Bontekoe Wielersport u de eerste servicebeurt binnen twee maanden gratis.
Indien u bij uw nieuwe fiets gelijk een complete outfit aanschaft krijgt u van ons 20% korting op de prijs van de outfit. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor uw reparaties.

Werkplaats

De kwaliteit van onze werkplaats is uitstekend en u kunt altijd rekenen op een goede en vakkundig uitgevoerde reparatie. Wat elders niet meer te repareren is, kan bij ons vaak nog wel hersteld worden. En zelfs als dat niet zo is , zult u merken dat onze prijzen vaak een stuk vriendelijker zijn dan bij de concurrent. Ook voor de grote beurt van uw fiets kunt u bij ons terecht voor de vaste prijs van slechts € 95,=(excl. onderdelen) voor race-, ATB- en hybride fietsen. Een grote beurt houdt in dat uw fiets geheel wordt gedemonteerd, schoongemaakt, bij open lagers voorzien van nieuwe kogels en vet, weer in elkaar gezet en afgesteld. De onderdelen die kapot of versleten zijn worden vervangen en zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als nieuwe service geven wij u nu ook de mogelijkheid om op afspraak, buiten de openingstijden om, uw aankoop te doen of om uw reparatie te brengen.

De afspraak hiervoor kunt u gewoon overdag maken via telefoonnummer 070-3456951. Wij zijn bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.